Hogy jött a ketobar ötlete?
Már régóta ketogén életmódot folytatva hiányzott egy nasi, vagy szelet, amit magammal vihetnék az utazásaimra. Ha bementem egy átlagos szupermarketbe, alig volt olyan étel, amelyet fogyaszthattam volna. Emlékszem a bolyongásaimra, ahogy mentem a sorok között nézve a temérdek cukor és glutén tartlamú élelmiszernek hívott ipari szemetet. Arra gondoltam: mi lenne, ha lenne egy olyan csokiszelet, ami tényleg nem tartalmaz még rejtve sem szénhidrátokat vagy inzulint bolygató cukoralkoholokat? Mi lenne, ha tiszta, természetes alapanyagokból lenne, semmi töltelék, meg olcsósító adalékanyag, csupáncsak az, ami kell: egészséges fehérje és zsír. Ez az a kombináció, ami – szénhidrát hiányában – ne hízlal, hanem táplál, energiát ad. Mi lenne, ha teljesen tejmentes lenne? Hogy olyanok is megehessék, akik érzékenyek a tejfehérjére? Mi lenne, ha a szóját is valahogy kihagynám, még a lecitin is inkább napraforgóból származna? Mi lenne ha… aki ismer, tudja, nem a kifogások, hanem a megoldások embere vagyok. Alig 1 év alatt az álomból valóság lett, a tervekből kézzel fogható szeletek.
Eltelt 6 hónap, és szeretettel ajánlom figyelmedbe az új szeletet, ami ízében és kinézetében is kifinomultabb, mint elődei. A legdrágább, természetes narancsolaj adja a fő ízélményt, nem adtuk most sem lejjebb. Nem használunk mesterséges ízesítőt vagy szinezéket. A narancs színt a kurkuma adja, ami az ízületeidnek is segít, a pici piros virágszirmok pedig tényleg azok! Sáfrányos szeklicének hívják ezt a kis bohó virágot, aminek a bibéit használják a sáfrány helyettesítésére. Cukisági faktora extrém magas, én imádom. Szerettem volna belecsempészni a szeletekbe gyógynövényeket, hiszen az eredeti hivatásom gyógynövény szakértő, fitoterapeuta. Azt hiszem, sikerült.
Szeretettel, Neked.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.