KetoBar

Be smart. Eat simple.
Food is your device.

Fontos! A nyári melegben szállított ketobar szeletek megolvadhatnak. Ha átvetted a futártól, tedd hűtőbe, ahol a szelet csomagolásának formájára fog visszaszilárdulni. Értékében, ízében ugyanaz marad, bátran fogyaszthatod! /a ketobar csokoládéként viselkedik, nem tettünk bele semmilyen állomány javítót vagy rostot, hogy a formáját tartsa/ 

K

as key

The road to a healthy life

E

as energy

Long-lasting energy source due to high fat and protein content

T

as transparent

It does not contain artificial additives

O

as optimal

It contains the macros in optimal proportions needed for a ketogenic diet

Why KetOrigin Ketobar is so good?

LOW CARBOHYDRATE CONTENT

Contains a maximum of 1.5 grams carbohydrates per slice

EXCELLENT DESSERT

Does not contain added sugar and sugar alcohol

NATURAL INGREDIENTS

Does not contain artificial additives, soy, gluten and dairy products

ketogén diétához illeszkedő szelet

KETO FRIENDLY

Easily incorporated into a ketogenic diet and keeps blood sugar levels stable

ANYWHERE ANYTIME

For travel, training, fast-paced everyday life, or if you wish at any time

SIMPLY GREAT

Available in a variety of flavours to suit everyone's tastes

Somlai Laci
Read More
Annyira bírom, hogy nincs benne semmi szemét! Végre egy ilyen termék is megállja a helyét a piacon! Már csak ezért is vásárolnék, de basszus tényleg finomak. Köszi nektek, jövő héten megint rendelek. Lesznek új ízek? Málna, banán, vagy valami olyan, amiben pisztácia van?
Nagy Csaba
Read More
Megérkezett!És finom! A soskaramellast kóstoltam most elsőre. Kicsit megolvadt és visszaszilardult Uh a papíron belül vekony rétegben volt egy része de azt is lenyalogattam
Szatmári Zoltán
Read More
Az a baj ha felbontom elkezdem megenni…🤣🤣🤣
Kovács Kata
Read More
Kedves Szilvia! Iszonyat finom és jó a csoki, futás előtt szuper! Nagyon szeretem.
Rasek Anita
Read More
Azt hiszem, új kedvencre leltem! Isteni finom! Pont megfelelően édes és isteni az állaga. Köszönöm, Szilvi! ❤Fantasztikusak vagytok! Csak ajánlani tudom! Kóstoljátok meg!
Previous
Next

About Us

"Until I got into ketosis, I didn't know what crystal clear thinking was."

In our opinion, the ketogenic diet is the most optimal diet/lifestyle for weight loss, improving our health and preventing many diseases. In today's fast-paced world, it is not necessarily easy to solve everyday keto meals. Whether you're at work, on the road, or at a weekend garden party, you'll face many pitfalls that will stop you from achieving your goals.

That's why we set up the ketOrigin business. Our goal is to provide products that fit perfectly into the ketogenic diet, to improve health, making everyday life simple. We want to show this trend to as many people as possible and make this journey easier by representing a high quality with our products.

Ketogenic lifestyle
knowledge base

Keto basic, avagy mit kell feltétlenül tudnod kezdésként

Csináld rögtön jól! A ketogén diéta nem hóbort és nem is játék. Fokozatosan, napról napra tanulva érdemes belekezdeni, hiszen a szervezetnek át kell állnia egy új tüzelőanyag használatára. Node milyen tüzelőanyag is ez, és mit jelent a ketózis? Egyáltalán hogyan lehet fokozatosan beépíteni a mindennapjaidba?

tovább olvasom »

Keto everyday

Hogyan is néznek ki a keto hétköznapok? Amikor dolgozol, úton vagy, nincs időd, stresszes az élet, a gyerekeknek is kellene valamit főzni. Az alapokat tudod, de hogy éld túl a mindennapokat?

tovább olvasom »

Keto fogyás

Álmaidban sem gondoltad, amit a ketóval elérhetsz. Egészséges leszel, fitt és energikus. Mindezt valóban éhezés nélkül! Sőt! Egy idő után magadba kell erőltetned a kaját! Nem hiszed?

tovább olvasom »
Shopping Cart